Reparaţii parbrize Bacău

Reparaţii parbrize Bacău – dacă parbrizul maşinii tale s-a fisurat sau este crăpat, atelierul nostru are cunoştinţele şi sculele necesare pentru a-l repara. Din păcate nu toate avariile parbrizelor se pretează pentru a fi reparate. Pentru a-ti putea spune daca ciobitura sau fisura poate fi reparată, te rugăm sa vii la sediul nostru sau să ne transmiţi pe email o poza de aproape împreună cu un reper lângă zona afectată. Astfel vom putea stabili gravitatea situaţiei şi îti vom putea spune cât costă reparaţia parbrizului.

reparatii parbrize bacau

Dacă parbrizul tău s-a fisurat sau ciobit este imperios necesar ca intervenţia asupra acestora să fie efectuată în cel mai scurt timp. Astfel se împiedică extindererea acestora, lucru care este foarte probabil mai ales din cauza vibraţiilor cauzate de starea drumurilor din ţară noastră. Dacă fisura sau ciobitura nu este remediată imediat este posibil ca evoluţia acestora să facă avaria nereparabilă!

Garanţie pentru reparaţii parbrize Bacău

Toate lucrările de reparaţii de parbrize beneficiază de garanţie de execuţie. Totuşi, dacă după reparaţia parbrizului nu se rezolvă problema şi va trebui să schimbi parbrizul cu unul nou, îţi vom oferi o reducere egală ca valoare cu costul reparaţiei dacă alegi atelierul nostru pentru montajul unui parbriz nou.

Reparaţia parbrizelor avariate nu este deloc simplă şi presupune atenţie în execuţie, experienţă de lucru şi scule specializate. Niciuna dintre acestea nu ne lipseşte! Apelează cu încredere la serviciile noastre de reparaţii parbrize Bacău şi vom face tot posibilul să nu te dezamăgim!

Cât costă reparaţia unui parbriz avariat?

Preţul exact al unei intervenţii de reparaţie a parbrizului maşinii tale îţi va fi comunicat în momentul în care tehnicienii noştri vor evalua gravitatea avariei. Orientativ, preţurile pentru reparaţii sunt următoarele:

  • Reparaţie ciobitură parbriz cu diametrul de maximum 25 mm – 70 lei;
  • Reparaţie ciobitură suplimentară pe acelaşi parbriz – 40 lei;
  • Reparaţie fisură parbriz – 5 lei / cm liniar.

Pentru alte preţuri ne puteti contacta prin email (formular de contact).

Pentru orice informaţii suplimentare legate de reparaţia parbrizelor, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email.


Dacă informaţiile din această pagină ti-au fost utile sau crezi că ar putea interesa pe cineva cunoscut, te rugăm sa ne dai un SHARE pe Facebook!
Share pe Facebook!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Share pe Facebook!